RECORDEU!!! les inscripcions es tanquen el dijous 17 de novembre o en arribar als 250 inscrits en còmput total de les 3 curses.

 

Per tal de poder realitzar la inscripció a la VIII CURSA DE LES ROQUES del proper 20/11/2016, cliqueu al següent enllaç:

http://www.circuitebre.cat/

PREUS

Inscripció Assegurança Xip
Cursa Absoluta

19*

5

2

Cursa Junior

14*

5

2

Cursa Cadet

14*

5

2

*Els preus inclouen el transport amb autobús a la zona de sortida (Àrea recreativa de la Franqueta)

 

AVÍS

La Cursa de les Roques presenta un recorregut tècnic i amb forts desnivells, l’organització no recomanem realitzar aquesta cursa per iniciar-se al món del trailrunning.

IMPORTANT

Els menors d’edat hauran de presentar el document d’autorització del pare/mare/tutor legal. Podeu descarregar aquí el document.

autorització_menors_roques2016.pdf

Si el dia de recollida de pitrals l’organització no disposa d’aquesta autorització, no s’entregarà el pitral al menor interessat i no podrà participar a la prova.

Durant l’entrega de pitrals els participants hauran de presentar el dni/nie i els federats, la targeta federativa. En cas de no presentar-la es cobrarà l’assegurança al participant (5€).

MENJAR VEGETARIÀ

En cas de voler menjar vegetarià per al dinar hauràs de notificar-ho enviant un correu electrònic a cursadelesroques@gmail.com

 

 

Patrocinadors:

patrocinadors